Giebros Technics Services BV – Technische installaties voor Zwembad en Recreatie

Ons bedrijf is al vele jaren specialist op het gebied van technische installaties voor zwembaden en recreatieprojecten.  Giebros biedt hierbij een groot voordeel omdat wij met een brede kennis binnen alle vakgebieden het juiste advies en de beste service kunnen garanderen. Giebros werkt nationaal als ook internationaal en heeft een aantal aansprekende technische installaties gerealiseerd en in beheer genomen. Lees hierover meer...

Giebros technische service: van alle markten thuis.

Het sterke punt van Giebros Technics Services is onze allround kennis en ervaring. Dit geeft u het grote voordeel dat u bij ons een volledig en uitgebalanceerd servicepakket kunt verwachten. Onze diensten hebben betrekking op alles rondom uw technische installaties en het beheer: waterinstallaties, verwarming, klimaatbeheersing, etc.  Het volledige technisch beheer kunt u probleemloos bij Giebros onderbrengen.

Energiebeheer, Duurzaam ondernemen

Ons specialisme richt zich o.a. op energiebeheer, waterbesparing en kwaliteitsverbetering. Duurzaamheid is niet alleen een modewoord. Binnen de onze bedrijfstak is duurzaamheid een belangrijk onderdeel van het te voeren beleid. Giebros helpt u inzichtelijk te krijgen hoe u met een gerichte  investering uw technische installaties het gewenste rendement gaat opleveren.  Duurzaam beheer is de kern van onze zaak en hierin hebben al veel klanten ons voordeel weten te waarderen.

Nieuws

calender Keurmerk Veilig en Schoon ... Giebros lanceert nieuwe website ...

Onderhoudsmiddelen nodig?

Service aanvraag? Storing?

Kijk op onze service pagina

project uitgelicht

lees meer >>

2011 Giebros Technics Services | SEO365.nl